Information från årsmötet 23/8 2016

posted in: Styrelsen, Uncategorized | 0

Hej alla medlemmar.

Vi hade igår ett årsmöte som var jätte bra. Det händer lite nytt i föreningen nu.

Jag vill tacka Janet Ohlslid som avgick ur styrelsen efter många år i Attentions styrelse, hon har gjort ett fantastiskt arbete med bla att söka pengar i fonder till föreningen och hon är väl insatt i alla nätvärk. En klippa som kommer att bli saknad.

En annan nyhet är att Veine Berg avgick som ordförande, även han har gjort ett kanon jobb. Det gläder mig dock att Veine med sina kunskaper kommer att sitta kvar i styrelsen men med ett annat uppdrag.

Lotta Blom som suttit med i 4 år kommer även hon att fortsätta vara med i styrelsen. Våran klippa på att skriva och hålla koll på allt.

Ny ordförande i föreningen blev jag Sara Mellberg. Jag tackar ödmjukt för förtroendet och hoppas att jag kan tillföra något med mina kunskaper. Jag har suttit med i Attentions styrelse i 4 år och ser verkligen fram emot uppdraget.

Vi har fått in flera nya intresse anmälningar och går det som det ser ut nu så kommer vi bli hela 10 stycken till styrelsen. Det känns verkligen super roligt och inspirerande.

Den 6 september ska nya styrelsen utses i ett konstituerande styrelsemöte.

Den 5 oktober kl 19:00 kommer vi ha vårt första riktiga styrelsemöte med den nya styrelsen.

Mina förhoppningar  är att vi i Attention ska göra ett bra jobb, att vi ska synas och höras. Att vi kommer finnas till för våra medlemmar. Kom ihåg att vi är starka tillsammans!

Har du någon fundering eller vill komma i kontakt med oss? Maila oss gärna:  kansliet@attention-gavle.se

 

Varma höst hälsningar

Sara Mellberg

Ordförande Attention Gävle